STI:n syksyn ohjelma on nyt julkaistu. Se löytyy täältä. Avajaisissa järjestetään paneelikeskustelu evankelioinnista. Luentosarjoja on Vanhan testamentin sisällöistä, evankeliumien historiallisesta luotettavuudesta, luterilaisen ortodoksian ajan teologiasta ja käytännöllisestä teologiasta. Lisäksi yksittäisiä luentoja kirkkohistoriasta, eksegetiikasta, systemaattisesta teologiasta ja monesta muusta. Luennoimassa on tasokas joukko teologian eturivin asiantuntijoita piispoista professoreihin. Tutustu ohjelmaan ja laita kiinnostavimmat luennot heti kalenteriin.

STI jää torstaista 16.6. alkaen kesätauolle. Avaamme ovemme seuraavan kerran ma 15.8. Hyvää kesää!

Kevätkokous hyväksyi toukokussa STI:n vuoden 2021 toimintakertomuksen ja se on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kirsti Kiviranta täyttää 28.5. 80 vuotta. STI onnittelee häntä syntymäpäivien johdosta. Kirsti toivoi lahjojen ja kukkien sijaan merkkipäivälahjoituksen Suomen teologisen instituutin työlle. Alla tarkemmat tiedot:

SYNTYMÄPÄIVÄKERÄYS SUOMEN TEOLOGISELLE INSTITUUTILLE

"Tulee kuluneeksi 80 vuotta syntymästäni asemasodan aikana 28.5.1942. Minulla on laajan ystäväpiiri. Sairauteni takia en voi kutsujuhlia järjestää. Olen ollut monen hengellisen järjestön toiminnassa mukana. Suomen Teologisen insituutin perustajia oli edellämennyt puolisoni Simo Kiviranta. Useat järjestöt tukevat STI:n toimintaa eli se on yhteisvoimin toteutettu. Suomen Teologisella Insituutilla on selkeä luterilaisen opin ja opetuksen linjaus. Lahjojen ja kukkien sijaan toivon merkkipäivälahjoitusta Suomen Teologisen Instituutin työlle." -Kirsti Kiviranta

Voit lahjoittaa haluamasi summan alla olevilla tiedoilla:

Saaja: Suomen Teologinen Instituutti
Lahjoitustilin numero: Nordea FI66 1555 3000 1169 14. BIC NDEAFIHH
Viesti: Kirsti Kiviranta 80 tai keräysviite 42835

Lahjoituksen voi tehdä myös MobilePaylla, numeroon 51533, viestiksi "Kirsti Kiviranta 80".

Poliisihallituksen STI:lle myöntämän rahankeräysluvan tunnus on RA/2020/1362 ja se on toistaiseksi voimassa.

Alakategoriat