Toiminta on ystävien varassa

STI:n talous on vapaaehtoisen kannatuksen varassa. Pienestä alusta toiminta on kasvanut laitokseksi, jossa on tällä hetkellä kaksi päätoimista työntekijää ja yksi osa-aikainen työntekijä sekä iso määrä vapaaehtoisia tai palkkiotoimisia luennoitsijoita, päivystäjiä ja talkoolaisia. Vuosibudjettimme on noin 330 000 €.

Tukijäsenmaksu on 40 € (opiskelijat 10 €, yhteisöt 100 €, ainaisjäsenyys 800 €)

Taloudellisen kannatuksen perustana on uskollisten tukijäsenten joukko. Poliisihallituksen STI:lle myöntämä rahankeräyslupa on voimassa 1.1.2021 alkaen. Luvan tunnus on RA/2020/1362 ja se on toistaiseksi voimassa oleva.

STI:n kannatusmaksuihin käytettävät tilit ovat: 
Danske Bank: IBAN FI74 8000 1100 5642 45, BIC DABAFIHH
Nordea: IBAN FI66 1555 3000 1169 14, BIC NDEAFIHH

Kerättävien varojen käyttötarkoitus on:
- raamattuteologinen koulutus
- teologian opiskelijoiden ja valmistuneiden teologien pastoraalinen ja muu teologinen koulutus
- kirjastopalvelujen ylläpitäminen
- post-graduate koulutuksen järjestäminen
- opetus- ja julistustoiminnan kustantaminen.

Varoja käytetään palkka-ja hallintokuluihin siltä osin kuin kulut palvelevat välittömästi varojen varsinaista yleishyödyllistä käyttötarkoitusta.

Voit tukea STI:n työtä myös kertalahjoituksella. Kertalahjoituksen voi maksaa yllä kerrotuille tileille. Viestiksi voi kirjoittaa "Lahjoitus STI:lle". Myös testamenttilahjoituksen voi tehdä STI:n hyväksi.

Ilmoittaudu tukijaksi

Tukijäsenet saavat Kulmakivi tiedotuslehden.

Liity STI:n tukijäseneksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja tiedon oletko Ei opiskelija vai Opiskelija
Lisäksi pyydämme puhelinnumerosi, jotta STI voi tarvittaessa tarkistaa tämän ilmoituksen soittamalla sinulle.
Emme anna yhteystietojasi eteenpäin esim. suoramarkkinointiin.

Rukoile STI:n puolesta!

STI:n toiminta, niin taloudellisesti kuin muutenkin, on alusta asti ollut Jumalan ihme. Siksi pyydämme esirukouksiasi. Rukoile puolestamme häntä, joka kuulee ja auttaa.

Henkilötietorekisteri

Toukokuun 25. päivä 2018 astui voimaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Asetuksen tarkoituksena on suojella henkilöiden yksityisyyttä ja heidän henkilötietojaan sekä mahdollistaa järjestöjen toiminta ja sitä tukeva markkinointi, viestintä ja varainhankinta. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen tai järjestön ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella. Tästä linkistä voit lukea STI ry:n rekisteriselosteen


Painaessasi alla olevaa Lahjoita-painiketta siirryt Paytrail-palvelun tietoturvalliselle sivuile, jossa voit lahjoittaa haluamasi summan STI:n toiminnan hyväksi omilla pankkitunnuksillasi:

Lahjoita edited pieni

 

Lahjoita MobilePaylla:

  • Avaa MobilePay ja paina maksa
  • Skannaa QR-koodi suoraan MobilePayssa
  • MobilePay-numero: 51533

  • Viesti: Lahjoitus STI:n työlle

MobilePay QR koodi